Rijen

Afvoer verstopt in Rijen? Bel onze rioolservicedienst!

Zit uw afvoer verstopt in Rijen? Heeft u zelf al maatregelen genomen maar lossen deze het probleem niet op? Als uw afvoer verstopt is in Rijen is Groeneveld Riooltechniek B.V. u graag van dienst. Als specialist in rioleringswerk kunt u ons inschakelen voor het reinigen en ontstoppen van afvoeren, leidingen en rioleringen. Of het nu gaat om een afvoer van uw wastafel, gootsteen, toilet of keuken, onze monteurs beschikken over de kennis en kunde om de afvoer weer te repareren. Helaas komt het vaak voor dat een afvoer verstopt raakt in Rijen. Wanneer het gaat om de afvoer van de riolering kan dit een lastig karwei zijn. Schakel daarom een specialist in. Vanuit onze vestiging helpen wij dagelijkse vele bedrijven en particulieren met de meest uiteenlopende rioolproblemen. Ons team maakt gebruik van moderne technieken en hulpmiddelen. Wilt u graag voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt in Rijen? Ook dan kunt u ons inschakelen. Wij voeren graag preventieve onderhouds- en reinigingswerkzaamheden uit.

Verschijnselen bij u in Rijen van verstopte afvoer

Wanneer uw afvoer niet meer optimaal functioneert kan het zijn dat deze verstopt is. Een afvoer die verstopt is in Rijen is te herkennen aan een aantal verschijnselen zoals:

  • Stankoverlast
  • Geen doorstroming van water
  • Lekkage
  • Schade
  • Borrelen

Wanneer uw afvoer verstopt is in Rijen kan dit schade veroorzaken. Voorkomen is daarom beter dan genezen. Daarom is het van belang een afvoer goed schoon te houden en regelmatig te onderhouden. Maak het doucheputje regelmatig vrij van haren, haal de etensresten uit het gootsteenputje en spoel dit niet door de gootsteen, spoel niet teveel papier door de wc. Deze kleine aanpassingen zullen voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt in Rijen. Wij kunnen u snel helpen met het ontstoppen van de afvoer. Onze medewerkers staan het hele jaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar als dat nodig is. Al onze medewerkers hebben ruime ervaring en gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken en materialen voor het ontstoppen van de afvoer. Onze rioolontstoppers kijken indien gewenst naar de achterliggende oorzaak van de verstopping, zodat dit niet binnen de kortste keren weer terugkomt. Zo voorkomt u dat u later weer met uw handen in het haar en in het haar in het afvoerputje zit. Daarom biedt Groeneveld veelzijdige rioolservice. Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak om uw afvoer te ontstoppen? Bel ons gerust!

Overlast bij u in Rijen door verstopte afvoer?

Als de afvoer verstopt zit in Rijen kan dit voor veel overlast zorgen. Zo kunt u niet meer wassen, geen gebruik meer maken van het toilet en geen water meer doorspoelen. Op het moment dat uw afvoer verstopt zit in Rijen is het belangrijk dat deze snel wordt ontstopt om overlast te voorkomen. Schakel daarom direct ons serviceteam in. Ons serviceteam beschikt over compleet uitgeruste bedrijfswagens met de benodigde materialen en apparatuur. Hiermee kunnen we alle soorten afvoeren ontstoppen. Wilt u ons inschakelen omdat uw afvoer verstopt zit in Rijen? Groeneveld Riooltechniek B.V. is gespecialiseerd in het verhelpen van dit probleem. Onze service stellen wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week tot uw beschikking. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Gebruik maken van onze rioolservice? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.

Laat uw reactie achter

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wilt u meer informatie, of een offerte aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in, wij komen hier zo snel mogelijk op terug.

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Bij calamiteiten
Wacht niet langer, bel direct naar
24/7 bereikbaar
24-7 profiteren

Profiteer van onze calamiteitenservice, 24 uur per dag / 7 dagen per week.
Groeneveld Riooltechniek en Industriele Reiniging staan voor u klaar.

Groeneveld Riooltechniek B.V. logo
Groeneveld Riooltechniek B.V.
vca-logo-transparant
ISO-9001
erkend-leerbedrijf-opgrijs